Vi i Friggs har en lang tradisjon for å tilby gode og sunne produkter. 

I 1968 da Friggs ble grunnlagt, startet vi å selge produktene våre til helsekostbutikker i Sverige. Her starter reisen for å bli ett av Sveriges ledende selskaper innen helse. 

Noen år senere trer Friggs inn i dagligvarebutikkene, og gjør de sunne produktene lettere tilgjengelige for alle. Friggs introduserer et utvalg av te som raskt blir en storfavoritt i tehyllen. Selv i dag er Friggs en ledende aktør innen teer med et stort utvalg av urtete, rooibos og grønne teer som blir verdsatt både for den gode smaken og for helseeffektene. 

I løpet av 1980-tallet lanserer Friggs en serie med riskaker som blir et populært mellommåltid for både store og små. Visste du at disse riskakene i dag er de mest solgte i Sverige? 

Vi i Friggs har fortsatt å utvikle nye produkter gjennom årenes løp, og i dag tilbyr vi et bredt utvalg av sunne produkter i vår produktfamilie. Vi er takknemlige og ydmyke for tilitten vi har fått fra alle dere som har fulgt oss gjennom årene. Vår ambisjon er å fortsette og tilby alle et sunnere alternativ i hverdagen på en god, nyttig og enkel måte.