Vi i Friggs har en lang tradisjon for å tilby gode og sunne produkter. 

I 1968 da Friggs ble grunnlagt, startet vi å selge produktene våre til helsekostbutikker i Sverige. Her starter reisen for å bli ett av Sveriges ledende selskaper innen helse. 

Noen år senere trer Friggs inn i dagligvarebutikkene, og gjør de sunne produktene lettere tilgjengelige for alle. Friggs introduserer et utvalg av te som raskt blir en storfavoritt i tehyllen. Selv i dag er Friggs en ledende aktør innen teer med et stort utvalg av urtete, rooibos og grønne teer som blir verdsatt både for den gode smaken og for helseeffektene. 

I løpet av 1980-tallet lanserer Friggs en serie med riskaker som blir et populært mellommåltid for både store og små. Visste du at disse riskakene i dag er de mest solgte i Sverige? 

Vi i Friggs har fortsatt å utvikle nye produkter gjennom årenes løp, og i dag tilbyr vi et bredt utvalg av sunne produkter i vår produktfamilie. Vi er takknemlige og ydmyke for tilitten vi har fått fra alle dere som har fulgt oss gjennom årene. Vår ambisjon er å fortsette og tilby alle et sunnere alternativ i hverdagen på en god, nyttig og enkel måte. 

Vi synes det er viktig at vi tar vare på både oss mennesker og miljøet. Flere av produktene våre er laget av naturlige ingredienser, og vi bruker gjerne økologiske råvarer.