Våre maiskaker kan toppes med det meste og passer perfekt dersom du har lyst på et godt og litt sunnere alternativ til noe søtt.

Nedenfor finner du tips til gode maiskakesnacks du kan vende deg mot når søtsuget kommer snikende. Nyt våre fem søte oppskriftsfavoritter!

Maiskaker med nøttesmør og søte bær

Deilig kremet konsistens og søtt i smaken. Enkelt, men fantastisk godt!

Du trenger:

● Friggs Maiskaker
● Valgfritt nøttesmør
● Friske bringebær

Slik gjør du:

● Bred nøttesmør utover maiskakene
● Topp med friske bringebær
● Strø over cashewnøtter (eller valnøtter)
● Ferdig, nyt!

Fruktfest!

Et supert alternativ til masse frisk frukt og bær.

Du trenger:

● Friggs Maiskaker
● Bær, frukt
● Nøttesmør eller cottage cheese
● Kokosflak

Slik gjør du:

● Bred nøttesmør eller cottage cheese utover maiskakene. 
● Kutt opp bær og frukt og topp maiskakene med det.
● Strø over kokosflak og nyt!

Maiskaker med mandelsmør, jordbær og mangosalsa

En frisk, sunn og god oppskrift med mango og jordbær!

Du trenger:

● 6 Friggs Maiskaker Chiafrø & Havsalt 
● Fruktkjøtt fra en halv mango
● 6 store jordbær
● Noen mynteblad
● Ferskpresset sitronjuice
● 6 ss mandelsmør (1 ss per maiskake)

Slik gjør du:

● Skjær mango og jordbær i terninger.
● Legg mango- og jordbærterningene i en liten skål.
● Hell over litt sitronjuice og legg i revne mynteblader i bollen. Bland sammen alle ingrediensene.
● Bred mandelsmør over maiskakene og legg på en generøs skje med mangosalsa.
● Server umiddelbart og nyt!

Maiskaker med nøttesmør og jordbær

Akutt søtsug? Da har vi en perfekt og superrask oppskrift som tar maks 10 minutter å lage!

Du trenger:

● Friggs Maiskaker
● Nøttesmør (cashew, peanøtt, hasselnøtt eller mandel)
● Jordbær (eller andre gode bær)

Slik gjør du:

● Bred nøttesmøret utover maiskakene.
● Skjær jordbær i skiver og topp maiskakene med dem.
● Nyt!

Mini-fruit Tarts med Friggs

En kreativ oppskrift med roser av cashewfrosting og skivede, søte bær.

Du trenger:

● Maiskaker Chiafrø & Havsalt
● Bær (eller skivet frukt)
Til frostingen:
375 ml usaltede cashewnøtter (bløtlagt i 1 time)
125 ml kokoskrem (eller den tykke kremen fra en avkjølt boks kokosmelk)
● 3 ss lønnesirup
● 3 ss smeltet kokosolje
1 ss sitronsaft (+ 1 ss ekstra hvis nødvendig)
● 1 ts vaniljeekstrakt 
Revet sitronskall fra en liten sitron (valgfritt)
● En klype salt

Slik gjør du:

Bland alle frostingingrediensene i en blender til den får en jevn konsistens.
Bred frostingen utover maiskakene, eller bruk en sprøytepose. Dekorer med friske eller fryste bær (eller med skivet frukt).
Server umiddelbart og nyt!