Friggs Maiskaker Popcorn

Nyhet: Maiskaker med smak av smørpopcorn!

Hei alle popcornelskere! Vi har kommet med en nypoppet nyhet - sprø og gode maiskaker med en deilig smak av smørpopcorn.

Litt fredag hele uka

Friggs Maiskaker Popcorn er naturlig glutenfrie maiskaker laget av fullkornsmais med lite saltinnhold og god smak av smørpopcorn. Perfekt for deg som elsker popcorn og vil ha muligheten til å spise digg snacks uansett hvor du er. Friggs Maiskaker Popcorn er perfekte både til hverdag og helg. Og det beste er... du trenger ingen stekeovn eller mikrobølgeovn for å lage dem - de er allerede ferdigpoppet! Denne smaken blir garantert en favoritt hos hele familien – både store og små.

Hele familiens favorittsnacks i hverdagen

Våre maiskaker med popcornsmak passer perfekt

  • Som sunnere snacks til filmkvelden
  • Når du bare er fysen på noe godt
  • I tursekken - ta den fram når du trenger litt kjapt påfyll
  • Til alle våren og sommerens pikniker og turer i parken
  • Når barna utålmodig venter på middagen

Du finner dem i butikken nå

Friggs Maiskaker Popcorn kan kjøpes i utvalgte Meny-, Coop- og Rema 1000-butikker.

Hva er maiskaker?

Friggs maiskaker er sprø og smaksrike og finnes i mange ulike varianter med forskjellige krydder, frø og urter. Mais er i tillegg naturlig glutenfri og rik på fiber.

Maiskaker kan brukes både med og uten pålegg, og kan være et alternativ til brød eller knekkebrød. I tillegg er de perfekte som snacks og kveldskos, eller som mellommåltid på jobb eller før middag og trening. De er også supre å pakke med seg i tursekken. Våre maiskaker faller i smak både hos voksne og barn. Spis de som de er, eller prøv deg fram med dine favorittpålegg! 

Les mer om våre produkter